Så kom vi i gang med byggeriet! Mest iøjnefaldende drejer det sig om den store nye foyer, men der vil også foregå adskillige ombygninger og istandsættelser i resten af huset.

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil lægge fotos op fra processen.

Billetkontoret flytter

Byggeriet varer fra april og resten af 2022. Derfor spiller første del af sæson 22/23 rundt omkring på andre lokationer i Randers. Vi har set det som en spændende udfordring, og vi præsenterer flere forestillinger, som netop af skabt til at spille andre steder end den klassiske teatersal.

Hvis alt går vel, åbner vi igen til januar og spiller resten af sæsonen i de nye rammer.

Da vi har måttet rykke ud af vores nuværende administration under byggeriet, kan man de næste mange måneder finde billetsalget på den anden side af bygningen ud til Fabersvej.

Ny foyer

Den primære baggrund for ombygningen er, at publikumsområderne ikke mere stod mål med det aktivitetsniveau, vi har i huset. Vi har de seneste år oplevet en stor publikumstilstrømning, og nogle perioder afvikles der faktisk teaterforestillinger i alle vores tre sale på samme tid. Dette giver markante udfordringer i forhold til foyerområdet, der er bygget med henblik på, at der kun spilles forestilling i en enkelt sal ad gangen.

I en udbygget foyer vil der være plads til og gode rammer for de mange publikummer, der besøger os. Om aftenen vil foyer­ens to etager udgøre et samlet publikumsområde. Om dagen vil 1. salen fx give plads til afvikling af dramaworkshops for børn og unge ligesom den vil blive en optimal ramme for pædagogiske forløb, foredrag, readings mv. Kun fantasien sætter grænsen.

Vi skylder en stor tak til dem, der støtter byggeriet.