Her kan du se alt og overse endnu mere

Nu kan du komme med på en helt unik guidet sightseeingtur til en helt utrolig verden! Til et sted, hvor det komiske, absurde, tragiske og uhyggelige lever side om side, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan finde – hvor du kan se alt, men overse endnu mere.

Tag med til internettet!

Her møder du Emma, hvis verden bliver vendt på hovedet, da en video af hende ufrivilligt bliver allemandseje. Og Palle der føler sig forfulgt, og som bare gerne vil have lidt fred og ro. Og du får en lektion i den kendte nethobby: trolling, og den knap så kendte: Unicorning. Dette er bare noget af det du kommer til at opleve på denne hæsblæsende rejse.

Welcome to the internet er en eksplosiv forestilling, der viser virkeligheden som den ser ud lige nu for de mange unge og voksne der lever med nettet hver eneste dag. Lad os nu holde op med at tale om hvorvidt nettet er godt eller dårligt, eller om vi skal bruge det eller ej, og lad os hellere tale om, hvordan vi bruger det, for nettet er kommet for at blive, uanset om du kan lide det eller ej.

WELCOME TO THE INTERNET er nyproduceret dansk dramatik og en co-produktion med Teaterhuset Filuren.

Varighed: 60 minutter

Medvirkende: Steffen Nielsen, Sofie Ancher Vea, Henrik Holmen
Instruktør: Rasmus Ask
Dramatiker: Brian Wind-Hansen
Scenograf: Rebekka Bentzen
Lysdesign: Jesper Jepsson
Lyddesign: Ane Østergaard / Johannes Smed

Forestillingen er en del af En Til Alle ordningen i sæson 21-22 og skal ses af 9. klasser.

HENT UNDERVISNINGSMATERIALE

OBS: Spiller på Randers Teater – flyttet fra Arena Randers.

Spilletider:

4. feb 2022 kl. 11
7. – 9. feb 2022 kl. 9 og kl. 11 (hverdage)

De enkelte datoer bookes centralt, og skolerne vil efterfølgende få besked om, hvornår de enkelte klasser skal i teatret.

Forestilling er åben for almindeligt publikum. Kontakt teatret på post@rt.dk for billetter.