COVID19

Vi efterlever myndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19 og gør alt, hvad vi kan, for at du får en god og tryg oplevelse.

CORONAPAS (fra 15 år)
Du skal kunne fremvise gyldigt coronapas og personligt id ved ankomst.
Vi anbefaler, at du benytter appen ”Min sundhed” på din mobil, eller at du printer ud hjemmefra.
Log venligst ind på mobilen, INDEN det bliver din tur.

MUNDBIND
Der er ikke mere krav om mundbind på teatret.

FÆRRE I SALENE
Vi sælger færre billetter, så det er muligt at holde den anbefalede afstand mellem publikum både i og uden for salen, og der laves ekstra afstand mellem bordene ved caféopstilling.
Det betyder, at der hurtigt kan blive udsolgt. Ved udsolgt opfordrer vi til, at du skriver dig på ventelisten på hjemmesiden, som vil blive brugt, hvis vi får mulighed for at åbne for flere publikummer i salene.

TIDLIG ADGANG TIL SALEN
Der bliver adgang til salen 30 minutter før forestillingen, så vi undgår for meget kø i foyeren.

HYGIEJNE
Vi sørger for rengjort og velafsprittet teaterhus
Der vil være opstillet håndsprit rundt omkring i publikumsområdet

VI OPFORDRER TIL:
At du kun går i teatret, hvis du føler sig rask – og melder afbud ved snue, ondt i halsen, hoste, feber og lignende.

TRYGHED v. BILLETKØB:
Bliver du syg, er det i indeværende sæson muligt at bytte din billet eller få et gavekort på beløbet helt ind til dagen for forestillingen. Dette gælder indtil andet oplyses. Hvis du ikke kan få fat på teatret telefonisk, skal du senest kl. 12 på dagen for forestillingen sende en mail til post@rt.dk.

REGLER FOR TEATRETS ANSATTE:
Teatrets medarbejdere følger skærpede hygiejneregler og skal blive hjemme ved mindste sygdomstegn.
Det samme gælder, hvis der er sygdom hos andre i medarbejderens husstand.

VED AFLYSNING
Publikum får besked på mail eller sms ved aflysninger. Har du billetter til en aflyst forestilling, har du følgende muligheder.

  1. Donere beløbet til teatret
  2. Få ombyttet til et gavekort
  3. Få pengene retur

Du skal senest 7 dage efter den aflyste forestilling sende en mail til post@rt.dk med dit valg. Angiv altid ordrenummer (står på billetten). Hvis du vil have pengene retur, skal du i mailen angive ordrenr samt reg og kontonr. Så overfører vi det beløb, du har betalt for billetterne minus gebyr. Vi arbejder, så hurtigt vi kan, men forvent, at der kan gå to uger, før pengene går ind på kontoen.

Hvis vi ikke hører fra dig inden for de 7 dage, vil du automatisk modtage et gavekort på beløbet.

Vi opdaterer løbende denne side, hvis situationen ændrer sig.

Ved spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os på 87 10 19 00 (tir-fre kl. 10-15) eller på post@rt.dk.

Husk, at du altid kan medbringe dine billetter digitalt på telefonen, hvis du har modtaget dem på mail.

Priser

Voksenforestillinger: Løssalg: 150 kr. / Abonnementspris: 110 kr.
Abonnementsprisen udløses ved køb af billetter til minimum tre forskellige voksenforestillinger. Rabatten gælder alle efterfølgende køb til voksenforestillinger i indeværende sæson – abonnementet tilknyttes personligt.
Unge under 25 år og studerende over 25 år(*): 75 kr.

Familieforestillinger:
Familierabat: 75 kr.

Forestillingernes aldersgrænser skal overholdes. Randers Teater forbeholder sig retten til at afvise for unge børn ved døren.

Der betales et gebyr på 5 kroner pr. ekspedition på nettet.

(*) Der skal kunne fremvises gyldigt studiekort/

Forestillinger med spisning

Kuvertpris 160 kr.

Ved de fleste forestillinger med café-opstilling serveres der mad inden forestillingen. Menuen varierer og kan ses og bestilles på hjemmesiden eller ved henvendelse til teatrets billetkontor.

OBS: Spisning skal bestilles senest fem hverdage før forestillingen. Grundet praktiske hensyn, kan vi ikke sælge lige så mange spisebilletter som teaterbilletter. Det betyder, at der godt kan blive udsolgt af bspisebille, længe inden forestillingen spiller. Man kan altså ikke være sikker på at kunne købe en spisebillet, selv om man har en teaterbillet. Heller ikke selv om man er ude i god tid.

Ved forestillinger med spisning åbner teatrets foyer kl. 17.30. maden serveres fra kl. 18 til 19.

Personalet kan besvare eventuelle spørgsmål om allergener.

Billetsalg og information

Billetter købes på randersteater.dk eller ved henvendelse til vores billetkontor. Der kan ikke forestages reservationer online. Det kan kun ske ved henvendelse til billetkontoret. Reserverede billetter skal afhentes senest tre dage efter bestilling. Der pålægges et ekspeditionsgebyr på 10 kr. ved billetkøb på billetkontoret.

Billetkontorets åbningstider:
tirdag til fredag kl. 10-15.
Tlf.: 87 10 19 00
post@rt.dk

Betaling: VISA, Dankort og VISA/Dankort, Mastercard, MobilePay.

Ved spørgsmål vedrørende online-køb kan du ringe til Billettens Call Center på 70 20 20 96 mandag mellem 10 og 16 samt tirsdag til fredag mellem 10 og 14.

Teatrets foyer åbner en time før forestillingen. Døren til salen åbnes kort inden forestillingen og lukkes præcis ved forestillingens start.

Billetter til forestillinger refunderes ikke, men kan op til tre dage før en forestilling byttes til en anden ikke udsolgt forestilling eller et gavekort. Billetter til spisning kan refunderes op til fem dage før forestillingen.

OBS: Ved refusion eller ændringer af billetter til forestillinger eller buffet pålægges der et gebyr på 20 kroner pr. billet.

Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger og trykfejl.

Handicap-service

Kørestolspladser

Det er muligt at booke kørestolspladser til alle forestillinger på Randers Teater* Disse skal bookes telefonisk på 87 10 19 00 eller ved personlig henvendelse i billetsalget på Randers Teater, tirsdag til fredag mellem 10 og 15.

Ledsagerbilletter

Kørestolsbrugere, samt publikum der kan fremvise medlemskort fra Invalideorganisationernes Brugerservice eller stamkort fra Dansk Blindesamfund, kan gratis medbringe ledsager i Randers Teater.

Ledsagerbilletter kan ikke købes online, men skal bookes ved henvendelse til billetsalget på telefon 87 10 19 00.

Handicap-parkering

Der findes nogle få handicapparkeringspladser tæt ved hovedindgangen til teatret.

*vi tager forbehold for, at der kan optræde enkelte undtagelser.

Teleslynge

Der er teleslynge i Energisalen og AP Salen. Desværre er det ikke installeret i Talentsalen. Det fremgår under den enkelte forestilling, i hvilken sal den spiller