• Kategori
 • Varighed
  30 minutter
 • Sal
  AP Sal, Randers Teater
 • Aldersgrænse
  Fra 1½ år
 • Producent
  Riddersalen
 • Billetpris
  75 kr.
Køb billet Tilkøb

Dengang du var lille

Ragnhild har en meget stor billedbog om at være lille. Den handler om Ragnhild som barn. Men den handler også lidt om alle mulige andre, og dengang de var små. Den handler om alt det, man skal lære, når man kommer til verden. Et skridt ad gangen. Om at møde nye venner og turde lidt mere for hver dag der går. Og om pludselig at være stor nok til et nyt kapitel.

Skuespiller Ragnhild Kaasgaard og dukkefører Erik Olsen fører publikum ind i en miniatureverden, hvor underlige ting kan ske, og hvor en eventyrlig verden i bogstavelig forstand vil udfolde sig for øjnene af dem.

“En stor smuk bog og en lille blød kanin er alt Ragnhild Kaasgaard behøver, når hun fortæller os sin historie om dengang, hun var lille. Hendes timing og nærvær skaber en hyggelig og sjov forestilling, der pointerer, at selv når man bliver større, kan man godt have brug for nogen, der er mindre” [Teateravisen]

”Dengang du var lille” er den fjerde forestilling i rækken for familiens yngste. Siden 2011 har Ragnhild og Erik dannet par, først med ”Barnevognen”, efterfulgt af ”åbent hus” og senest ”Små blå sko”.

Forestillingerne har det tilfælles, at mens Ragnhild tryllebinder børnene som fortæller på scenen, styrer Erik dukker, lys, lyd og effekter – og skaber magi fra sin plads bag kulissen.

OBS: Denne forestilling har fået nyt spillested!
Da ombygningen af teatret er blevet forsinket, spiller den på Randers Teater.
Kunder med billetter, der indeholder forkerte oplysninger, har fået direkte besked.

Medvirkende: Ragnhild Kaasgaard, Erik Olsen
Instruktør: Kamilla Bach Mortensen
Dramatiker: Signe Birkbøll
Scenograf: Mikkel Sebastian Rostrup
Dukkemager: Sigurd Dissing
Teknikere: Laurids Bøcher Poulsen, Maria Møller
Syerske: Pille Behrendt