• Kategori
 • Varighed
  75 minutter
 • Sal
  Energi Salen
 • Aldersgrænse
  Fra 15 år
 • Producent
  Meridiano Teatret, ZeBU og Operaen i Midten
 • Billetpriser
  90 - 170 kr.
Køb billet Tilkøb

FOOLS’ Paradise

Inspireret af Michael Kviums kunst.

Kviums kunst afspejler virkeligheden knivskarpt blot ved at understrege eller forstørre enkelte detaljer. Uden at sige et eneste ord ser figurerne på lærredet altid ud, som om de lige skal til at sige noget væsentligt. 

FOOLS’ PARADISE er en æstetisk billedrig og grotesk humoristisk forestilling, fortalt i en tværkunstnerisk blanding af drama, musikteater, performance og dukketeater for voksne.

Den prisbelønnede dramatiker, iscenesætter og scenograf Giacomo Ravicchio gengiver alle de følelser og oplevelser, han selv får som beskuer af værkerne. Inspireret af en dyb kunstnerisk samtale med både dette groteske univers og Michael Kvium selv, vækker han figurerne til live og skaber en hudløst ærlig og tragikomisk karikatur af et samfund, hvor dybt ensomme mennesker hovmodigt fører sig frem med egoisme, selviscenesættelse, grådighed og magtbegær.

Ligesom kunstværkerne ligner også denne forestilling selve livet. Hjulpet af latteren kan vi frit spejle os i de overdrevne skabninger og deres absurde handlinger, genkende os selv og hinanden i dem og forstå, hvordan deres vrede og ondskab gemmer på fortabthed og angst for at blive oversete og skubbet ud af fællesskabet.

LOUNGELÆKKERIER
Aftenens indslag til Loungelækkerier bliver med Museumsdirektør for Randers kunstmuseum Lise Jeppesen, der vil fortælle om kunstneren Michael Kviums helt særlige billedunivers, der har provokeret og fascineret gennem flere årtier.

Måske har du allerede købt billetter til Loungelækkerier den 10. okt. Hvis ikke – og hvis du har lyst – kan du købe billetter til det via linket nedenfor. De koster 120 kroner.
Obs. Salget for tilkøb af Loungelækkerier skal ske senest fredag 6. okt.

Medvirkende: Lars Begtrup, Therese Glahn, Jan Overgaard Mogensen, Karin Norrinder, Serafín Ziqver Xavier

Instruktør, dramatiker og scenograf: Giacomo Ravicchio

Kunstnerisk konsulent: Michael Kvium

Komponist og lyddesigner: Jérôme Baur

Dramaturgisk konsulent: Elise Müller

Koreografisk konsulent: Jørgen Carlslund

Lysdesigner: Martin Danielsen

Kostumedesigner: Karin Ørum

Skrædder: Anne Jørgensen

Dukkemager: Katrine Karlsen