• Kategori
 • Varighed
  60 minutter
 • Sal
  Energi Sal
 • Aldersgrænse
  Fra 15 år
 • Producent
  Randers Teater
 • Billetpriser
  75 - 150 kr.
Køb billet Tilkøb

Forræder med aftertalk

Vi har været så heldige at finde en ledig dag i en ellers udsolgt turné rundt i hele landet, hvor “Forræder”-holdet kunne lægge vejen forbi vores eget teater. Vi spillede fyldte forestillinger i sidste sæson, men måtte aflyse den planlagte aftertalk pga. corona. Vi er derfor lykkelige for, at publikum nu får chancen igen.

Om forestillingen:

“Forræder” tager udgangspunkt i et af de mørkere kapitler i Danmarkshistorien: nemlig de danske soldater, der meldte sig under tyskernes faner under 2. verdenskrig for at kæmpe mod russerne på østfronten. De troede, de var helte, men vendte hjem som forrædere. Hvis de da overhovedet vendte hjem.

Vi møder Mikkel og karl, der tror, de skal på et kortvarigt eventyr fuld af spænding og nemme sejre. Men krigens virkelighed og den russiske vinter forvandler hurtigt turen til et rent mareridt, hvor både deres liv og deres venskab er på spil.

”Forræder” er en forestilling om forførelse, krig, venskab – og det ultimative forræderi.

Efter forestillingen vil der være en aftertalk med holdet og instruktør Kurt Bremerstent om tilblivelsen af forestillingen.

NOMINERET TIL ÅRETS REUMERT 2021 FOR BEDSTE MANUSKRIPT

⭐⭐⭐⭐⭐
Du skal lade al din medfølelse blive derhjemme for ikke at blive berørt af den fortælling, de tre skuespillere på scenen leverer. Både på det overordnede historiske plan og på det nære, medmenneskelige plan er Forræder en vigtig og ikke mindst gribende fortælling.
Iscene.dk – Link til anmeldelsen

⭐⭐⭐⭐⭐
“…en af årets bedste forestillinger…”
Cph Culture