• Kategori
 • Varighed
  60 minutter
 • Sal
  Arena Randers
 • Aldersgrænse
  Fra 5 år
 • Producent
  Randers Teater
 • Billetpris
  80 kr.
Køb billet Tilkøb

Juleevangeliet the musical

Med masser af humor og musik fortæller vi historien om Josef og den højgravide Marias begivenhedsrige rejse mod Betlehem.

Det kommer ikke til at gå stille af sig. For kamelerne kan synge, æslet kan snakke, ørkenrøvere har det alt for varmt, og skatteopkræverne er grådige og tørstige. Der er også en kromutter med hip hop i blodet, og vismændene og hyrderne skændes om, hvem der kom først.

Alle roller præsenteret af fire skuespillere og to musikere! Og der er lagt op til en energifuld, kærlig og musikalsk forestilling, når den over 2000 år gamle fortælling minder os om, hvorfor vi fejrer juleaften.

”Juleevangeliet the musical” er skrevet specielt til Randers Teaters publikum af Sigurd Barrett, som også har lavet tekst og musik til alle sangene.

Medvirkende: Lisbeth Knopper, Allan Helge Jensen, Sofie Alhøj, Caspar Juel Berg
Musikere: Jacob Venndt, Tom Lindby
Dramatiker og komponist: Sigurd Barrett
Instruktør: Louise Schouw
Scenograf: Niels Secher
Koreograf: Rebekka Lund
Lysdesigner: Mia Jandje Willet

…jeg blev lynhurtigt revet med af forestillingens meget glade og aldeles ubekymrede trav. Samtidig var jeg lettet over, at forestillingen ikke forfladiger, men respektfuldt fortæller selve Juleevangeliet.“

Kirsten Dahl, Teateravisen

⭐⭐⭐⭐⭐ “Sigurd Barretts bud på en julemusical er både vital og morsom. Men den er først og fremmest en hyldest til livet og til kærligheden.“

Randers Amtsavis