• Kategori
 • Varighed
  70 minuuter
 • Sal
  Psykiatriens hus, Gl. Hadsundvej 3
 • Aldersgrænse
  Fra 15 år
 • Producent
  Paolo Nani Teater og Limfjordsteatret
 • Billetpriser
  80 - 160 kr.
Køb billet Tilkøb

Livets små mirakler

Meningen med livet er så enkel og naiv, at vi mennesker ofte glemmer den. Det bliver man mindet om i Paolo Nanis ”Livets små mirakler”, der er en hyldest til livet. Publikum møder en introvert billedkunstner, hvis sjæl bliver invaderet af verden udenfor. Stille og roligt udfolder Paolo Nanis en kompleks rolle, hvor han både spiller og tegner sin livshistorie lige for øjnene af tilskuerne.

I forestillingen eksperimenterer Paolo Nani med et helt nyt og originalt scenisk formsprog, der forener teater og billedkunst. Han er oprindeligt uddannet billedkunstner, før han valgte at fokusere på teaterarbejdet, og det fremgår tydeligt i denne forestilling, hvor han med stort overskud bruger tegnekunsten som et fremtrædende element.

Enkle streger bliver til former og figurer, der løbende forvandles på overraskende måder. Via simple tekniske midler forsøger spilleren at gøre stregerne levende foran tilskuernes øjne. Dette suppleres af skuespillerens ordløse, udtryksfulde kropssprog og krydres med den finurlige humor, bramfrihed og poesi, der kendetegner Paolo Nani Teaters produktioner.

Dette er en romantisk komedie for én person. En fysisk umulighed – med mindre altså man hedder Paolo Nani, der også er kendt fra blandt andet blandt andet ”Brevet”, ”Jekyll on ice” og ”Kunsten at dø”.

Paolo Nani leverer en helt sublim og ekvilibristisk præstation, mens han tegner et livsforløb for en mands tilværelse fra ung til hans sidste åndedrag. (…) Man letter. Bliver beruset. Imponeret. Ved at forene tegnekunst, mime og musik har Paolo Nani Teater og Limfjordsteatret skabt en funklende, ordløs teaterperle.

Kirsten Dahl, teateravisen

Medvirkende: Paolo Nani, Guldfisken Bob
Koncept: Paolo Nani & Frede Gulbrandsen
Instruktør: Frede Gulbrandsen
Instruktørassistent: Clara Luna M. Nan
Dramaturg: Gitta Malling
Scenograf/kostumedesigner: Julie Forchhammer
Lyddesigner: Erik S. Christoffersen