• Kategori
  • Sal
    Talentsalen
  • Producent
    Randers Teaters Talentskole
Hent billet Tilkøb

Med selvtillid så tynd som pergament

Talentskolens Grundhold præsenterer: ”Med selvtillid så tynd som pergament”

– en kollagefortælling om at være menneske og om, med selvtillid så tynd som pergament, at træde ud af sin hoveddør for at møde verden.

Idéen til forestillingen opstod længe før den første lockdown, men som så mange andre måtte også vi på Grundholdet aflyse forestillingen og standse prøverne, før de overhovedet var begyndt. Vi gik hjem. Hver for sig. Ingen teater til os.

Efter en lang periode bag skærmen iført nattøj og eget selskab er vi nu tilbage. Vi må gå på arbejde, på date, til kampsport, i biografen og til teater. Men hvordan gør man…? Er du stadig min ven? Må vi kramme? Må man kysse? Og kan jeg overhovedet finde ud af, at gå hen i pølsevognen og bestille en ristet med det hele?

”Med selvtillid så tynd som pergament” handler om at turde stå i livet, også når selvtilliden udebliver. Det er en kollagefortælling med dialoger hentet fra forskellige sammenhænge , danner et patchworktæppe af situationer. Fælles for teksterne er, at de kredser om livets mange skrøbelige møder.

Temaet behandles med indlevelse og humor og vi håber, at man som publikum vil kunne genkende nogle af de akavede og sårbare situationer fra sit eget krøllede liv.