• Kategori
 • Varighed
  75 minutter
 • Sal
  AP Sal, Randers Teater
 • Aldersgrænse
  Fra 15 år
 • Producent
  Holbæk Teater
 • Billetpriser
  75 - 150 kr.
Køb billet Tilkøb

Monsieur Ibrahim og Koranens Blomster

MONSIER IBRAHIM & KORANENS BLOMSTER er historien om Momo, der som 13-årig bliver forladt af sin far og bliver forældreløs. Han knytter et venskab for livet med den gamle arabiske kioskejer Ibrahim, der hjælper ham med at opbygge sin egen identitet og selvværd.

Momo er en ensom teenager, der bor med sin fraværende og sorgramte far. Momo er ved at opdage sine følelser for det modsatte køn. Han har et godt øje til naboens datter, men hun svigter ham på det groveste. Han vender sig i stedet mod en af kvarterets prostituerede, som han får råd til ved at stjæle i Ibrahims butik og sælge af farens mange bøger.

Da faren en dag vælger at flygte fra det hele, bliver kioskejeren Ibrahim den eneste voksne i Momos liv. Med sin omsorg og livsvisdom formår Ibrahim at gøre livet udholdeligt for Momo. Han hjælper med at lette hadet fra Momos sind, styrke hans selvværd og finde sig selv.

Den prisbelønnede skuespiller Troels II Munk spiller Momo, der som voksen mindes Ibrahim og deres venskab. En rørende og smuk historie!

OBS: Denne forestilling har fået nyt spillested!
Da ombygningen af teatret er blevet forsinket, spiller den på Randers Teater.
Kunder med billetter, der indeholder forkerte oplysninger, har fået direkte besked.

⭐⭐⭐⭐⭐ Kulturkupeen.dk
⭐⭐⭐⭐⭐ CPH Culture
⭐⭐⭐⭐ Ungt Teaterblod
⭐⭐⭐⭐ WRDSMTH/Thor Kidmose

Medvirkende: Troels II Munk
Instruktion & manuskriptbearbejdelse: Pia Rosenbaum
Dramatiker: Éric-Emmanuel Schmitt
Oversættelse: Jesper Kjær