• Kategori
 • Varighed
  70 minutter
 • Sal
  Energi Salen
 • Aldersgrænse
  Fra 4 år
 • Producent
  Louise Schouw Teater
 • Billetpris
  90 kr.
Køb billet Tilkøb

Sallys far

Sallys far er sygt pinlig. F.eks. når han får den skøre idé, at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller. Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET er Sallys far ikke!

De populære bøger ”Sallys Far” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade og rørende øjeblikke, samt nyskrevne sange komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn.  Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror Eddie, hendes ven Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, der ikke er som andre fædre.

Humoren rammer hele familien, der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade, er der selvfølgelig også alvor, som vækker eftertanke hos både store og små.

Forestillingen er baseret på bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen. Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.

Medvirkende: Kristian Holm Joensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Morten Bo Koch m.fl.

Instruktør: Louise Schouw

Scenograf: Niels Secher

Dramatisering: Gunvor Reynberg

Komponist: Sigurd Barrett & Eskild Dohn

Koreograf: Rebekka Lund.

Lysdesigner: Kristian Specht