Randers Teaters Talentskole

Så er det nu, du skal sende en ansøgning om optagelse til Talentlinjen sæson 20-21. Fristen for at ansøge er 14. juni. Optagelsesprøverne afholdes 17. juni. Læs meget mere om Talentlinjen her. 

På talentskolen ønsker vi at imødekomme de mange unge, som seriøst og engageret ønsker at afprøve deres talent i forhold til skuespillerhåndværket og scenekunstfaget generelt i et professionelt teatermiljø. Talentskolen har som formål at udvikle unge skuespiltalenter og bl.a. give dem professionelle redskaber til, at de kan søge ind på statens scenekunstuddannelser. Den drives som selvstændig enhed under Randers Teater.

Talentskolen skifter fra næste sæson navn til Randers Teaters Talentskole i forbindelse med teatrets navneskifte og statusændring til §5 teater.

Fakta om Randers Teaters Talentskole

Talentskolen er bygget med hjælp fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc Kinney Møllers Fond til almene Formaal, der i 2015 donerede 7,9 millioner kroner til etablering af en ny talentskole for unge teatertalenter i Randers.

Vores undervisere

Undervisningen foretages af professionelle skuespillere, instruktører og dramatikere. Talentskolens leder er Tine Eibye, der også er producent på Randers Teater.

Mød alle undervisere